En ytterpanel för alla väder

 

Råvaran till det som ska bli WesterbottensPanel hämtar vi från småskaliga privata skogar, och för att minimera transporter och säkerställa den rätta kvalitén tillverkas panelen i våra egna västerbottniska träindustrier. Från detta långsamvuxna granvirke sorterar vi fram brädor med de tätaste årsringarna och de minsta kvistarna. För vi vet att bara den bästa råvaran är bra nog för vår exklusiva WesterbottensPanel.

 

När WesterbottensPanelen är torr grundmålar vi den och ger den sitt första lager toppfärg. Förutom att du sparar oceaner av tid och kraft får du ett fantastiskt slutresultat och en färg med svårslagen vidhäftning. Färgen fäster som bäst på nyproducerat virke och dessutom har varken regn, sol eller luftföroreningar hunnit påverka panelbrädan.

 

Naturligtvis har vi valt ut den målarfärg som vi vet är den bästa för vår WesterbottensPanel. Vi målar med exakt det färgskikt som behövs, varken för mycket eller för lite. Själv stryker du bara på ett sista varv och behöver därför köpa betydligt färre hinkar med dyr färg. Dessutom är det bättre för miljön ju färre burkar med färgrester du lämnar efter dig.

VÅRA KULÖRER

 

WesterbottensPanel är målad i två lager. Först grundmålad och därefter mellanstruken i fabrik och levereras i någon av våra två olika standardkulörer.

 

Kvalitetsmärkt panel från Västerbotten

 

WesterbottensPanel kommer från uthålligt brukade skogar och kontrollerade ursprung. Här hittar du vårt spårbarhetscertifikat för bland annat produktion och försäljning av sågade, hyvlade och förädlade trävaror. 


Spårbarhetscertifikat
  Ladda ner

 

Namn Dimension (mm) Längder (m)
Panel 22 x 95 3,60 / 4,20 / 4,80
Panel 22 x 120  3,60 / 4,20 / 4,80 
Panel  22 x 145  3,60 / 4,20 / 4,80 
Panel 22 x 170  3,60 / 4,20 / 4,80 
Läkt  22 x 45  3,60 / 4,20 / 4,80