Spara tid och pengar!

 

WesterbottensPanel är en ytterpanel i äkta västerbottnisk gran som kombinerar tradition, väderbeständighet och målningskvalitet.

Man brukar säga att efter regn kommer sol, men tyvärr gäller även det motsatta. Tack vare att WesterbottensPanel har två lager färg redan när du sätter upp den, blir den inte lika väderkänslig som en obehandlad vattenupptagande panel.


Att själv grundmåla och mellanstryka ytterpanelen på en villa tar minst en arbetsvecka i anspråk. Vi tror att det finns många trevligare sätt du kan tillbringa din lediga tid på, än att klättra upp och nedför stegar med en pensel i handen.

Slutresultatet är en fantastisk finish utan de trävita skarvar som annars lätt uppstår när en panel målas på plats. Du kan luta dig tillbaka och veta att du har en panel som inte behöver målas om i första taget.


WesterbottensPanel ger dig den långsiktigt bästa ekonomin. Du får ett resultat som håller längre, ett resultat som är rena sparbössan.

Läs vår e-broschyr!

Västerbottenspanel är en grundmålad och mellanstruken ytterpanel som kombinerar tradition, väderbeständighet och målningskvalitet.  
e-broschyr
Lär dig mer om trä!
Vill du lära dig mer om trä? Kolla in siten Svenskt Trä! Här hittar du bland annat utförliga byggbeskrivningar om utvändiga paneler och målning. 
Byggbeskrivningar